Initial Suomessa

Initial on osa Rentokil-Initial -yhtymää joka on maailman johtava saniteettitilojen hygieniapalveluiden toimittaja.

Etusivu

Initialin Signature COLOUR-sarja vaikuttaa väreillä ihmisen käyttäytymiseen

25/03/2015

Hygienia-alan yritys Initial tuo markkinoille Signature-tuoteperheeseen COLOUR -hygieniasarjan, jossa hyödynnetään väripsykologian oppeja. Signature COLOUR-sarja on saatavilla yhdeksässä raikkaassa värissä, sekä matta- että metallinsävyisinä. Sarjan värikkäät hygieniatuotteet on suunniteltu ehkäisemään bakteerien leviämistä ja pienentämään sairastumisriskiä.

signature colour

Signature COLOUR-sarjan suunnittelussa on hyödynnetty väripsykologiaa.  Tavoitteena oli löytää uusia tapoja vaikuttaa ihmisten hygienitatottumuksiin toimistoissa, hotelleissa, ravintoloissa ja julkisissa tiloissa. Värit inspiroivat myös käsihygienian parantamiseen. Signature COLOUR-sarjan sarjan pinta on käsitelty antibakteerisella pinnoitteella. Tämä vähentää bakteerien ja virusten leviämistä.

- Signature COLOUR-sarjan vaikutus perustuu tutkimukselliseen näyttöön värien, tuntemusten ja aistien yhteydestä. Esimerkiksi turkoosi on väri, joka viestii puhtaudesta kun taas pinkki väri herättää huolenpitoon. Keltainen puolestaan tekee aktiiviseksi ja vihreä rauhoittaa, kertoo Initialin asiakasvastaava Erja Hietala.  

- Tutkimukset ovat osoittaneet, että  yleisin tapa tautien leviämiselle on puutteellinen käsihygienia. On erittäin tärkeää, että huomio kiinnitetään hygienia-asioihin. Kun toimiston saniteettitilat ovat värikkäät, viihtyisät ja puhtaat, pysyy henkilökunta terveempänä ja sairauspoissaoloja on vähemmän.

Signature COLOUR-sarja on palkittu maailmalla Red Dot Award-muotoilupalkinnolla. Maailman johtava hygieniatuotteita ja -palveluita tarjoava yritys kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita, jotka edistävät hygieniaa erilaisissa ympäristöissä.  Initial tarjoaa kattavia ratkaisuja, jotka ehkäisevät tehokkaasti bakteerien ja virusten leviämistä wc-tiloista.