Tuoksujen Voima

Kartoitus on maksuton, soita meille 020 7893 203  tai lähetä sähköpostia

Tuoksujen hyödyt

Tutkimusten mukaan tuoksujen vaikutukset ihmisen käyttäytymiseen ovat osoittaneet, että tuoksujen älykäs käyttö voi luoda miellyttävämmän ja ikimuistoisemman kokemuksen lisäksi useita merkittäviä etuja yrityksille, johtaen liikevaihdon kasvuun.

Tunnelma

Tuoksumarkkinointi parantaa tilasi ostokokemusta ja tunnelmaa käyttämällä hajusteita miellyttävän ilmapiirin luomiseen. Oikea aromi voi tehdä tilastasi lämpimän ja vieraanvaraisen tai mieleenpainuvan yhdistämällä tuoksun hyvään kokemukseen.

Aromaterapia

Tunnelman parantamisen lisäksi tuoksu tarjoaa myös terapeuttisia etuja. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että miellyttävät aromit voivat lisätä työntekijöiden tuottavuutta, moraalia ja jopa vähentää stressiä, kun niitä käytetään toimistoympäristössä.

Hajujen Hallinta

Huono haju on yksi tärkeimmistä tekijöistä sisäilman laatuongelmissa ja voi vaikuttaa negatiivisesti mielikuvaan yrityksestäsi. Tuoksuratkaisumme lähestymistapa hajujen korjaamiseen sisältää pahojen hajujen tunnistamisen ja tilaan sopivan neutraloijan muodostamisen.

Valikoima Tuoksuja Brändisi Parantamiseksi

Tuoksukategoriat

  • Kukkainen 
  • Sitrus 
  • Hedelmäinen
  • Luonnonläheinen
  • Raikas ja Puhtoinen

Oikea tuoksu voi erottaa sinut kilpailijoista, luoda inspiroivan tunnelman ja lisätä sitoutumista brändiin.

Työskentelemme kanssasi valitaksemme tarpeisiisi sopivat tuoksutuotteet. Tuoksuvalinnassa ei ole nesisijaisesti kyse siitä mistä kukin pitää tai ei pidä, vaan siitä, mikä parhaiten heijastaa tuotemerkkiäsi, tavoitteitasi ja asiakaskokemusta jonka haluat luoda.


Seuraavaksi

Löydä oma yhteyshenkilösi