Saniteettihygienian asiantuntijat

Saniteettitilojen hygieniaratkaisumme sekä laajan tuotevalikoimamme avulla yrityksenne voi ylläpitää korkeatasoista saniteettihygieniaa.

Saniteettitilojen hygienia

Vaippajätepalvelu

Välttämätön lastenhoitotiloissa

Turvallinen ja hygieeninen vaippajätepalvelu on tärkeä kaikissa WC-tiloissa tai lastenhoitohuoneissa. Tämä varmistaa, että herkkä vaippajäte hävitetään ja sitä käsitellään huolella ja asianmukaisten vaatimusten mukaan.

Vanhemmat ja hoitohenkilöt valitsevat usein tarkasti vaipanvaihtopaikan ollessaan yleisillä paikoilla. He hakevat hyvin hoidettua ja puhdista tilaa, jossa on hygieeninen vaippa-astia. Vanhemmat ja hoitohenkilöt käyttävät mieluiten hyvin hoidettuja, siistejä ja lapsiystävällisiä tiloja.

Ominaisuudet

  • Antibakteerinen Silversafe™-astia
  • Sisältää ympäristöystävällisen hajunsyöjän
  • Integroitu poljin

Jätepalvelu

Initial hygienian vaippajätepalvelu tarjoaa lastenhoitotilallesi nykyaikaisen, tyylikkään ja korkean kapasiteetin astian, jossa on huomaamaton pussipidike, joka varmistaa, ettei pussi näy astian ulkopuolelta.

Integroitu poljin tarjoaa vierailijallesi kätevän ja hygieenisen tavan hävittää vaippajäte samalla, kun tämä käsittelee lasta molemmilla käsillä.

Initial hygienian vaippa-astia on valmistettu antibakteerisesta Silversafe™-muovista, joka tappaa bakteereja ja auttaa vähentämään ristikontaminaation riskiä. Astiassa on myös hiljainen kansi, joka vähentää melua ja sormien jumittumisen mahdollisuutta.

Tuoksun- ja hajunhallinta

Hygieenisen ja raikkaalta tuoksuvan lastenhoitotilan varmistamiseksi Initial hygienian vaippa-astia sisältää ainutlaatuisen ympäristöystävällisen hajunsyöjän. Se sijaitsee kannen alapuolella ja sisältää aineita, jotka vähentävät vaippa-astiassa olevia taudinaiheuttajia ja epämiellyttäviä hajuja.

Hajunsyöjä eliminoi pahat hajut käsittelemällä astian sisällä olevaa höyryä ja tappamalla mikro-organismeja. Se levittää miellyttävää tuoksua astian ulkopuolelle ja auttaa varmistamaan miellyttävän ympäristön ja karkottamaan hyönteisiä kesäkuukausina.

Keskustele asiantuntijan kanssa

Keskustele asiantuntijan kanssa

Soita meille numeroon

020 789 3203

tai jätä yhteystietosi alle, niin me soitamme sinulle.

Haluan saada markkinointiviestintää [Yritynimi] (voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa)

Räätälöidyt hygieniaratkaisut yrityksellesi