Saniteettihygienian asiantuntijat

Saniteettitilojen hygieniaratkaisumme sekä laajan tuotevalikoimamme avulla yrityksenne voi ylläpitää korkeatasoista saniteettihygieniaa.

Tehdasteollisuuden hygieniahaasteet

Asiantuntemuksemme tehdasteollisuudessa

Hygienian parantaminen on kustannustehokasta:

  • Henkilökunnan vähentynyt poissaolo minimoi tilapäisen henkilöstön aiheuttamat kustannukset ja vältyt maksamasta palkkaa sairaana oleville työntekijöille
  • Yrityksesi maine säilyy ja työntekijät ovat tyytyväisempiä, mikä vähentää henkilöstön vaihtuvuuden aiheuttamia kustannuksia
  • Vältyt hygienia-, terveys- ja turvallisuusvaatimusten noudattamatta jättämisen aiheuttamilta sakoilta ja liiketappioilta
  • Työhön liittyviä tauteja välttämällä vältyt oikeudellisten kulujen korvaamiselta ja yrityksesi maine säilyy

Miten Initialin hygienia-asiantuntemus voi auttaa

Pyrimme ylläpitämään terveyttäsi tarjoamalla huippulaatuisia hygieniatuotteita ja -palveluja, jotka ehkäisevät bakteereille ja muille taudinaiheuttajamikrobeille altistumista.

Ensiluokkaisen palvelun tarjoaminen on kunnia-asiamme. Autamme yritystäsi näyttämään hyvältä, tuntumaan terveelliseltä ja ennen kaikkea pysymään hygieenisenä.

Järjestelty tutkimusSuoritamme toimitilojesi täydellisen hygieniakartoituksen löytääksemme bakteeripesät ja saadaksemme täydellisen kuvan vaatimuksistasi.

HygieniakoulutusParemman hygienian tarjoaminen vieraillesi ja henkilökunnallesi voi olla vaikea tehtävä. Me haluamme auttaa ja voimme tarjota sinulle tarvittavat materiaalit.

Tietoon perustuvat tuotteetSe, mikä näyttää puhtaalta, ei välttämättä ole sitä. Voimme auttaa sinua parantamaan henkilökunnallesin ja vieraillesi tarjoamaasi hygieniatasoa.

KuluttajaneuvontaaAutamme sinua säästämään rahaa opastamalla oikeasta tuotteesta, määrästä ja tuotteiden paikasta perustuen käyttötapojen tuntemukseemme.

Uudet sarjatUudet ja innovatiiviset tuotteet jotka tarjoavat tyylikästä korkeampaa hygieniatasoa, ovat nyt saatavilla.

Erinomaista palvelua Palvelumme on luotettavaa, ystävällistä ja hienotunteista ja tarjoamme parasta hygieniaa toimitiloillesi sekä säännölliset laatutarkastukset.

Keskustele asiantuntijan kanssa

Keskustele asiantuntijan kanssa

Soita meille numeroon

020 789 3203

tai jätä yhteystietosi alle, niin me soitamme sinulle.

Haluan saada markkinointiviestintää [Yritynimi] (voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa)