Saniteettihygienian asiantuntijat

Saniteettitilojen hygieniaratkaisumme sekä laajan tuotevalikoimamme avulla yrityksenne voi ylläpitää korkeatasoista saniteettihygieniaa.

Hygieniaratkaisut elintarvike- ja juomateollisuudelle

Asiantuntemuksemme elintarvike- ja juomateollisuudessa

Miten Initialin hygienia-asiantuntemus voi auttaa 

Tyytyväiset asiakkaat ja liikevoiton luominen ovat yrityksesi kannattavuuden avaimet. Puhtaat ja hygieeniset tilat ovat tärkeä tekijä asiakkaan päätöksessä palata myymälään.

Initial on ylpeä voidessaan tarjota parasta mahdollista palvelua, joka pitää tilasi hyvännäköisinä ja -tuoksuisina ja mikä tärkeintä: Initial auttaa tarjoamaan asiakkaillesi hygieenisen ja ystävällisen ympäristön.

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita hygieniatuotteita ja -palveluja, jotka estävät asiakkaitasi ja henkilökuntaasi altistumasta bakteereille ja muille taudinaiheuttajamikrobeille.

Järjestelty tutkimusSuoritamme toimitilojesi täydellisen hygieniakartoituksen löytääksemme bakteeripesät ja saadaksemme täydellisen kuvan vaatimuksistasi.

HygieniakoulutusHygienian parantaminen henkilöstön ja asiakkaiden keskuudessa voi olla vaikea tehtävä. Me haluamme auttaa ja voimme tarjota sinulle tarvittavat materiaalit.

Tietoon perustuvat tuotteetSe, mikä näyttää puhtaalta, ei välttämättä ole sitä. Voimme auttaa sinua parantamaan henkilökunnallesin ja vieraillesi tarjoamaasi hygieniatasoa.

KuluttajaneuvontaaAutamme sinua säästämään rahaa opastamalla oikeasta tuotteesta, määrästä ja tuotteiden paikasta perustuen käyttötapojen tuntemukseemme.

Uudet sarjatUudet ja innovatiiviset tuotteet jotka tarjoavat tyylikästä korkeampaa hygieniatasoa, ovat nyt saatavilla.

Erinomaista palvelua Palvelumme on luotettavaa, ystävällistä ja hienotunteista ja tarjoamme parasta hygieniaa toimitiloillesi sekä säännölliset laatutarkastukset.

Keskustele asiantuntijan kanssa

Keskustele asiantuntijan kanssa

Soita meille numeroon

020 789 3203

tai jätä yhteystietosi alle, niin me soitamme sinulle.

Haluan saada markkinointiviestintää [Yritynimi] (voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa)