Saniteettihygienian asiantuntijat

Saniteettitilojen hygieniaratkaisumme sekä laajan tuotevalikoimamme avulla yrityksenne voi ylläpitää korkeatasoista saniteettihygieniaa.

Hotellialan hygieniahaasteet

Asiantuntemuksemme hotellialalla

Miten Initialin hygienia-asiantuntemus voi auttaa

Asiakaskokemus ja -tyytyväisyys ovat keskeisen tärkeitä liiketoimintasi ja sen kannattavuuden osalta. Puhtaat ja hygieeniset tilat ovat tärkeä tekijä kokemuksen luomisessa ja sen parantamisessa sekä vierailijoidesi päätöksessä palata.

Initial on ylpeä voidessaan tarjota parasta mahdollista palvelua, joka pitää toimitilasi hyvännäköisinä ja -tuoksuisina. Tavoitteemme on tarjota laadukkaita ja miellyttäviä hygieniatuotteita, jotka auttavat sinua tarjoamaan vieraillesi hygieenisen ja hemmottelevan ympäristön.

Järjestelty tutkimusSuoritamme toimitilojesi täydellisen hygieniakartoituksen löytääksemme bakteeripesät ja saadaksemme täydellisen kuvan vaatimuksistasi.

HygieniakoulutusParemman hygienian tarjoaminen vieraillesi ja henkilökunnallesi voi olla vaikea tehtävä. Me haluamme auttaa ja voimme tarjota sinulle tarvittavat materiaalit.

Tietoon perustuvat tuotteetSe, mikä näyttää puhtaalta, ei välttämättä ole sitä. Voimme auttaa sinua parantamaan henkilökunnallesin ja vieraillesi tarjoamaasi hygieniatasoa.

KuluttajaneuvontaaAutamme sinua säästämään rahaa opastamalla oikeasta tuotteesta, määrästä ja tuotteiden paikasta perustuen käyttötapojen tuntemukseemme.

Uudet sarjatUudet ja innovatiiviset tuotteet jotka tarjoavat tyylikästä korkeampaa hygieniatasoa, ovat nyt saatavilla.

Erinomaista palvelua Palvelumme on luotettavaa, ystävällistä ja hienotunteista ja tarjoamme parasta hygieniaa toimitiloillesi sekä säännölliset laatutarkastukset.

Keskustele asiantuntijan kanssa

Keskustele asiantuntijan kanssa

Soita meille numeroon

020 789 3203

tai jätä yhteystietosi alle, niin me soitamme sinulle.

Haluan saada markkinointiviestintää [Yritynimi] (voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa)