Initial Suomessa

Initial on osa Rentokil-Initial -yhtymää joka on maailman johtava saniteettitilojen hygieniapalveluiden toimittaja.

Etusivu

Rentokil Initialin oikeudelliset asiat

Näitä ehtoja sovelletaan teihin käyttäessänne aineistoa tällä sivustolla ja teidän vastuullanne on saattaa nämä ehdot jokaisen sellaisen tietoon, joka voi saada sellaista aineistoa käyttöönsä teidän kauttanne tai avullanne.

Tämä sivusto on tekijänoikeuksien suojaama. Sen julkaisija on Rentokil Initial plc, eikä sitä saa toisintaa muuten kuin lataamalla yhdelle ainoalle keskusyksikölle ainoastaan liikeyrityksen yksityiseen sisäiseen käyttöön. Sitä ei saa toisintaa muuten tai siirtää tai saattaa esille verkkoon ilman Rentokil Initial plc:n kirjallista ennakkolupaa.

Nimet "Rentokil(r)" ja "Initial(r)" ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Jokainen Rentokil Initial plc:n oikeuksien loukkaus johtaa soveltuvaan juridiseen toimenpiteeseen.

Tämä sivusto on tarkoitettu ainoastaan tiedoksi. Rentokil Initial plc on koonnut tämän sivuston sisällön kohtuullisella huolellisuudella ja taidoilla, mutta ei millään tavalla takaa minkään tällä sivustolla olevan tiedon tarkkuutta, eikä voi hyväksyä vastuuta mistään erityisestä lausumasta tai mistään sellaisen käytöstä johtuvasta tuloksesta.

Mikään tällä sivustolla ei sisällä tarjousta tai kutsua myydä tai tarjouspyyntöä ostaa mitään Rentokil Initial plc:n osakkeita, eikä mitään tällä sivustolla tule käsittää minään suosituksena ostaa Rentokil Initial plc:n osakkeita. Jos harkitsette sijoittamista, teidän tulisi tehdä oma itsenäinen arvionne ja kysyä mielipidettä omalta ammattialan, juridiselta ja rahoitusalan neuvontantajaltanne.

Soita:

  • 020 789 3203
  • Soita palvelunumeroomme
Ota yhteytt? Ilmainen hygieniakartoitus