Initial Suomessa

Initial on osa Rentokil-Initial -yhtymää joka on maailman johtava saniteettitilojen hygieniapalveluiden toimittaja.

Etusivu

Helppokäyttöisyys

Verkon helppokäyttöisyys

Kotisivumme on kehitetty mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Olemme sitoutuneet tukemaan maailmanlaajuisen verkon helppokäyttöisyyttä.  Se tarkoittaa, että kävijät voivat käyttää sivustoamme  eri selaimilla ja ohjelmilla.#

Käyttönäppäimet

Useimmat selaimet tukevat siirtymistä tiettyihin linkkeihin painikkeit anäppäilemällä. Microsoft Windowsissa voit painaa ALT + käyttönäppäin; Macin käyttöjärjestelmässä voit painaa CTRL + käyttönäppäin. Seuraavat käyttönäppäimet ovat käytettävissä kaikkialla Rentokil Initialin sivustolla.

Käyttönäppäin

Toiminto

1Siirry kotisivulle
2Ohita navigointi
3Siirry sivustokartalle
4Käynnistä hakukaavake
9Siirry sivulle "Yhteystietomme"
0Siirry helppokäyttöisyyssivulle (tämä sivu)

Tulostus

Tämän sivuston tyyliohje (CSS) on kehitetty tulostusta varten. Sivuston käyttäjä voi tulostaa  ja saada "tulostustettavan" version sillä hetkellä esillä olevasta sivusta.

Tulostustettava versio ei sisällä siirtovalikon tietoja , hakutoimintoa ja sivuston alatunnisteen kuvaa.

HUOM: Jos selaimesi ei tue Javascriptiä tai Javascriptin tuki on  pois päältä, linkillä "Tulosta .... napsauttamalla tätä" varustetut sivut linkittävät tulostuksen sijaan tähän tietoon.

Olemme maailman johtavia tehokkaiden ja ammattimaisten saniteettihygieniapalvelujen tuottamisessa. Kattava valikoimamme hygieniapalveluja täyttää kaikkien yritysten toiveet saniteettitiloilta. 

Soita:

  • 020 789 3203
  • Soita palvelunumeroomme
Ota yhteytt? Ilmainen hygieniakartoitus